ZA MILOŠA PEVAJU TANJA BANJANIN I "ATEIST REP": Novi humanitarni koncert za lečenje dečaka iz Novog Sada

J. S.

16. 02. 2023. u 12:33

JOŠ jedan humanitarni koncert za pomoć sedmogodišnjem Milošu Ćelapu iz Novog Sada kojem je krajem prošle godine dijagnostikovan recidiv leukemije sa kojom se bori već nekoliko godina, biće priređen u petak, 17. februara, u SKCNS Fabrici.Nastupiće : Ateist rep, Kilo kilo banda, Keckec i Severtransi, Tanja Banjanin i SNB (Skupljeni Na Brzinu).

ЗА МИЛОША ПЕВАЈУ ТАЊА БАЊАНИН И АТЕИСТ РЕП: Нови хуманитарни концерт за лечење дечака из Новог Сада

Privatna arhiva

Na pozornicu će prva u 20 sati izaći Tanja Banjanin, a zatim će se ostali učesnici koncerta smenjivati sve do iza ponoći kada je u planu nastup grupe „Ateist rep“. Sav prihod od ulaznica biće usmeren za lečenje malog Miloša, a pored toga, na ulazu u Fabriku će biti postavljena kutija za dobrovoljne donacije.

Ulaznice mogu da se kupe po ceni od 1.000 dinara na sajtu tickets.rs, kao i na njihovim prodajnim mestima. Takođe,dostupne su i na gigstix.com i njihovim prodajnim mestima. Na dan koncerta cena ulaznica će iznositi 1.200 dinara.

Podsetimo, u prethodnih dana humanitarne koncerte za Miloša priredili su učenici novosadskih muzičkih škola,zatim    tamburaški sastav La banda, a pre četiri  dana na SPENS-u upriličen  je dečiji humanitarni rok koncert „M kutka“ i prodajni bazar učenika Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Novog Sada.

Za nastavak Miloševog lečenja jedino rešenje je transplantacija koštane srži, a donor će biti njegova osmogodišnja sestra Višnja. Zbog specifičnosti procedure, operacija ne može biti izvedena u Srbiji.Zakazana je za početak marta u Italiji, a potrebno je prikupiti preko 300.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!