RADOVI U SUBOTICI: Parking kod autobuske stanice konačno bez rupa

J. L.

20. 01. 2023. u 18:55

NA inicijativu MZ "Bajnat" u Subotici je počela sanacija parkinga kog autobuske stanice.Iako je prostran i nalazi se na frekventnoj lokaciji samo najhrabriji vozači usuđivali su se da svoje vozilo parkiraju na mestu punom rupa i bez adekvatnog prilaza.

РАДОВИ У СУБОТИЦИ: Паркинг код аутобуске станице коначно без рупа

foto: TV Subotica

- Ovolika površina godinama je neiskorišćena i tražila sam način da rešim taj problem. Grad je izašao u susret i obezbedio sredstva za grebani asfalt. Nasuto je 100 tona i sanirane su sve rupe, a bilo ih je mnogo i uništavale su vozila - kaže Radmila Šušnjar iz MZ "Bajnat" i dodaje da je ovo privremeno rešenje - Iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima su nam rekli da će biti obezbeđena sredstva i za betoniranje ovog prostora.

Takođe, u toku su radovi na sređivanju prilaza parkingu, kao i na rehabilitaciji dela pešačke staze. To je veoma važno, jer je dolazilo je do oštećenja niskih vozila. Kao ni do sada, parkiranje na ovoj površini se neće naplaćivati, a kapija će biti otvorena stalno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)