NAMIRNICE ZA SIROMAŠNE Tradicionalna praznična humanitarna akcija u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

08. 01. 2023. u 16:38

POVODOM Božića, najradosnijeg hrišćanskog praznika, 14 najsiromašnijih porodica iz kraljevačkih prigradskih naselja Beranovac i Jovac dobilo je pakete sa namirnicama kao poklon ovdašnjih privrednika.

НАМИРНИЦЕ ЗА СИРОМАШНЕ Традиционална празнична хуманитарна акција у Краљеву

priv.arhiva

Ova humanitarna akcija sada se već tradicionalno sprovodi za Uskrs i Božić kako bi i najugroženije porodice ovih naselja na prigodan način mogle da sa svojim najbližima obeleže i proslave praznike.

Kao i lane, uz predsednika Mesne zajednice Petra Šalinića, pakete namirnica uručio je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić koji se zahvalio privrednicima što su i ovog puta pokazali spremnost da pomognu svojim komšijama i sugrađanima.

priv.arhiva

Gradonačelnik Kraljeva uručuje pakete namirnica

- Briga za za svoje bližnje i pomoć da se problemi reše samo su neki od načina da svojim sugrađanima pokažemo da nisu sami i da vodimo računa o njima - rekao je gradonačelnik Terzić uručujući pakete. - U danima božićne radosti, ali i svakog dana, moramo da se potrudimo da svojim delima budemo primer oslonca svojim bližnjima i razlog njihove radosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima