MILENKO SEBIĆ UZ IVANU VULETU: Proglašeni najbolji sportisti Novog Sada u godini na izmaku

S. BAJIĆ

21. 12. 2022. u 22:22

IVANA Vuleta, atletičarka Vojvodine i Milenko Sebić, strelac družine „Novi Sad 1790“, najbolji su sportisti Novog Sada u 2022. godini u izboru Gradskog sportskog saveza i sportskih novinara.

МИЛЕНКО СЕБИЋ УЗ ИВАНУ ВУЛЕТУ: Проглашени најбољи спортисти Новог Сада у години на измаку

S.B.

Najbolji trener je Slobodan Boškan, strateg odbojkaša Vojvodine, koji su poneli i epitet najuspešnijeg kluba u celini, dok je najbolja ženska ekipa, Stonoteniski klub Novi Sad, a najbolja muška, rukometaši Vojvodine.

Najbolji juniori su Željana Blagojević, džudistkinja Slavije i Bogdan Brešćanski, mladi vaterpolista Vojvodine, dok je najbolja sportistkinja u konkurenciji osoba sa invaliditetom, Nada Matić, stonoteniserka „Spin-a“.

Specjalna priznanja pripala su tandemu u tekbolu, Bogdanu Marojeviću i Nikoli Mitru, Mihajlu Vasiću, basketašu “tri na tri“, vaterpolistkinjama Vojvodine i Savezu za školski sport.

Laureatima su danas na svečanosti u amfiteatru "Spens-a", nagrade uručili Ognjen Cvjetićanin, član gradskog veća za sport i Mićo Radanović, predsednik Gradskog sportskog saveza.

Oni su naglasili da su ponosni na novosadske sportiste i rezultate koje su ostvarili u godini na izmaku kao i da će ulaganja u one koji gradu donose pehare i medalje, biti još viša dogodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave