MILENKO SEBIĆ UZ IVANU VULETU: Proglašeni najbolji sportisti Novog Sada u godini na izmaku

S. BAJIĆ

21. 12. 2022. u 22:22

IVANA Vuleta, atletičarka Vojvodine i Milenko Sebić, strelac družine „Novi Sad 1790“, najbolji su sportisti Novog Sada u 2022. godini u izboru Gradskog sportskog saveza i sportskih novinara.

МИЛЕНКО СЕБИЋ УЗ ИВАНУ ВУЛЕТУ: Проглашени најбољи спортисти Новог Сада у години на измаку

S.B.

Najbolji trener je Slobodan Boškan, strateg odbojkaša Vojvodine, koji su poneli i epitet najuspešnijeg kluba u celini, dok je najbolja ženska ekipa, Stonoteniski klub Novi Sad, a najbolja muška, rukometaši Vojvodine.

Najbolji juniori su Željana Blagojević, džudistkinja Slavije i Bogdan Brešćanski, mladi vaterpolista Vojvodine, dok je najbolja sportistkinja u konkurenciji osoba sa invaliditetom, Nada Matić, stonoteniserka „Spin-a“.

Specjalna priznanja pripala su tandemu u tekbolu, Bogdanu Marojeviću i Nikoli Mitru, Mihajlu Vasiću, basketašu “tri na tri“, vaterpolistkinjama Vojvodine i Savezu za školski sport.

Laureatima su danas na svečanosti u amfiteatru "Spens-a", nagrade uručili Ognjen Cvjetićanin, član gradskog veća za sport i Mićo Radanović, predsednik Gradskog sportskog saveza.

Oni su naglasili da su ponosni na novosadske sportiste i rezultate koje su ostvarili u godini na izmaku kao i da će ulaganja u one koji gradu donose pehare i medalje, biti još viša dogodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!