IZVOĐAČ PLAĆA “PENALE“ Kasni izgradnja trim staze kraj Ibra u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

13. 12. 2022. u 10:53

ZAVRŠETAK izgradnje nove trim staze kraj Ibra u Kraljevu, u sklopu sportskih terena nedaleko od Atletskog stadiona, trebalo je da bude završena u junu ove godine, ali ni posle šest meseci ovdašnji rekreativci još nisu na nju kročili.

ИЗВОЂАЧ ПЛАЋА “ПЕНАЛЕ“ Касни изградња трим стазе крај Ибра у Краљеву

G.Šljivić

Ovaj projekat, uz rekostrukciju trim staze u popularnim „borićima“ na Ratarskom imanju kao i staze za trčanje na Beranovcu, našao se u Programu kraljevačkog Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta za ovu godinu. Na samo dvadesetak dana pre kraja 2022., pomenuta staza, međutim, nije u funkciji.

- U svojoj dugogodišnjoj karijeri nisam srela izvođača radova kao što je u ovom slučaju. Ništa što smo se dogovorili nije ispoštovano. Potrudiću se da bude maksimalno sankcionisan prema onome što nam ugovor dozvoljava i biće mu naplaćeni „penali“ zbog probijanja svih rokova – kaže Marica Mijajlović, direktorka JP za uređivanje građevinskog zemljišta u Kraljevu, dodajući da nije pokrenut postupak raskida ugovora jer bi to dodatno prolongiralo završetak radova.

Prema njenim rečima, kraljevački rekreativci i ljubitelji sportskih aktivnosti uskoro će moći da koriste novu trim stazu kraj Ibra u centru grada čime će se poboljšati lokalna sportska infrastruktura, ali i stvoriti dobri uslovi za kondicione pripreme i profesionalnih sportista.

- Ivičnjaci na stazi su postavljeni, potrebno je samo da se uradi podloga - naglašava Mijajlovićka. - Iskreno se nadam da ćemo za koji dan sve završiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)