PROŠIREN OBIM NAPLATE PARKIRANJA U NOVOM SADU: U plavoj zoni još devet ulica na Podbari

Z. GRUMIĆ

28. 11. 2022. u 13:54

NA OSNOVU rešenja novosadske Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 1. decembra u organizovani sistem naplate parkiranja ući će parkirališta u delu Podbare, saopštilo je danas Javno-komunalno preduzeće „Parking servis“.

ПРОШИРЕН ОБИМ НАПЛАТЕ ПАРКИРАЊА У НОВОМ САДУ: У плавој зони још девет улица на Подбари

Z. Grumić

U režimu plave zone, u kojoj je cena parkiranja 44 dinara za sat vremena, od narednog meseca biće ulice ili delovi ulica Đorđa Rajkovića, Zemljane ćuprije, Zlatne grede, Lončarska, Milana Rakića, Milovana Glišića, Save Vukovića i Skerlićeva ulica.

Ta parkirališta su bez vremenskog ograničenja, a parkiranje može bude plaćeno slanjem es-em-es poruke sa registarskom oznakom na broj 8212 ili kupovinom „greb-greb” parking karte na kiosku.

Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu, imaju pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu po ceni od 130 dinara mesečno.

Stanarske parking karte izdaju se i na Blagajni „Parking servisa“ u Ulici Filipa Višnjića 47, od 1. decembra svakog radnog dana i subotom od osam do 20 časova. Za regulisanje stanarske parking karte na blagajni tog preduzeća potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)