EPIDEMIJA STAGNIRA: Sedmični korona presek na teritoriji Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

28. 11. 2022. u 09:58

OD 21. do 27. novembra na teritoriji Kraljeva registrovano je ukupno 45 kovid slučajeva, što je za četiri manje nego prethodne nedelje, saopštila je kraljevačka Gradska uprava na osnovu izveštaja ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

ЕПИДЕМИЈА СТАГНИРА: Седмични корона пресек на територији Краљева

G.Šljivić

U saopštenju se dodaje da je u navedenom periodu testirano ukupno 1.328 uzoraka brisa, a od izbijanja epidemije, u martu 2020. godine, u gradu na Ibru je zvanično potvrđeno 54.648 slučajeva zaraze korona virusom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli