SERIJA PLJAČKI NOĆAS U KIKINDI: Obijeno više trgovinskih objekata

R. Š.

25. 11. 2022. u 12:48

Protekle noći dogodilo se nekoliko provala u trgovinske radnje i ugostiteljske objekte u Kikindi. Kako nezvanično saznajemo, nepoznati počinilac, ili više njih, obio je više trgovinskih objekata na području grada.

СЕРИЈА ПЉАЧКИ НОЋАС У КИКИНДИ: Обијено више трговинских објеката

Foto: R. Šegrt

Zasad nema zvaničnih informacija o tome koliko objekata je oštećeno i da li su počinjene krađe, teške krađe ili još neka krivična dela. Pored ostalih, obijena je i veća samoposluga kompanije „Univereksport“ u centru grada, kod Gradske pijace. Jutros je taj objekat bio zatvoren, jer su uviđaj obavljali pripadnici policije. Nismo uspeli da saznamo da li je odneta i neka roba iz te radnje, da li je krađa većeg obima niti druge detalje. Takođe nije poznato da li su na meti provalnika bile još neke radnje ovog trgovinskog lanca, kojih je više i u gradu i u selima.

- Prijavljeno je nekoliko provala u gradu. Intenzivno se radi na ispitivanju svih okolnosti događaja i njegovih posledica, kao i na rasvetljavanju dela – kratko nam je rečeno u Policijskoj upravi. Policija intenzivno radi na pronalaženju počinilaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave