DA SVA SELA DOBIJU PUT: Ne prestaju radovi na području opštine Ćuprija

Z.Gligorijević

03. 11. 2022. u 11:21

ASFALTIRANjE ulica u selima ćuprijske opštine u punom je jeku.

ДА СВА СЕЛА ДОБИЈУ ПУТ: Не престају радови на подручју општине Ћуприја

Foto:SO Ćuprija

 Upravo je asfaltirana Ulica vojvode Mišića u Batincu u dužini od 200 metara. Radi se projektno-tehnička dokumentacija za još tri ulice u Batincu, koje će biti asfaltirane u toku naredne godine. Do kraja nedelje asfaltiranje treba da bude nastavljeno u selu Virinu. Radove finansira opština Ćuprija, a praćenje realizacije projekta obavlja Javno komunalno preduzeće „Ravno 2014“, koje je i naručilac radova.

U nekoliko ćuprijskih sela privedeni su kraju i radovi na sanaciji nekategorisanih puteva. Dok realizuje planirane aktivnosti na uređenju grada, opština Ćuprija intenzivno radi i na putnoj infrastrukturi i podizanju kvaliteta života u selima.

Sve aktivnosti realizovane su u saradnji sa meštanima i savetima mesnih zajednica, koji su dostavili planove i predložene investicije, koje su potom uvrštene u plan ovogodišnje građevinske sezone.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima