LEPO VREME OBRADOVALO PUTARE: Deo ulica u Novom Sadu uskoro dobija novo ruho

S. B.

31. 10. 2022. u 15:27

SANACIJA Futoškog puta i Bulevara Jovana Dučića u Novom Sadu, zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima i maksimalnom angažovanju izvođača, teče planiranom dinamikom.

ЛЕПО ВРЕМЕ ОБРАДОВАЛО ПУТАРЕ: Део улица у Новом Саду ускоро добија ново рухо

PSG

To potvrđuju u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije i ističu da će deonica na Futoškom putu (desna kolovozna traka), od Vršačke ulice do Bulevara Evrope, uključujući i raskrsnicu kod hotela „Šeraton“, biti puštena u saobraćaj u petak, 4. novembra.

Istog dana počeće radovi na levoj kolovoznoj traci, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope.

Takođe, završeni su putarski radovi na delu Bulevara Jovana Dučića, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, a trenutno je na toj deonici u toku farbanje horizontalne signalizacije, kako bi od sutra ujutro bilo uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.

Obnova kolovozne konstrukcije na Bulevaru Jovana Dučića se nastavlja sutra, 1.novembra, kada počinju radovi na deonici od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, pa zbog toga biti obustavljen saobraćaj na tom delu saobraćajnice.

Aktuelni su radovi i u Ulici Doža Đerđa. U prvoj fazi radovi se obavljaju u delu od Puškinove pa do kraja ulice. Druga faza radova obuhvata deonicu od Braće Ribnikar do Puškinove i taj deo ulice će od četvrtka, 3. novembra, biti zatvoren za saobraćaj.

U Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i imaju strpljenja dok se radovi ne privedu kraju.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba