VRŠAC DOBIJA ZATVORENI BAZEN: Objekat će biti izgrađen u sklopu Centra „Milenijum“

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

29. 10. 2022. u 12:29

VRŠAC je jedan od retkih gradova u Srbiji koji nema zatvoreni bazen. Međutim, ta davnašnja želja i potreba će, kako saznajemo, konačno biti realizovana za dve do tri godine.

ВРШАЦ ДОБИЈА ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН: Објекат ће бити изграђен у склопу Центра „Миленијум“

Foto: J. J. Baljak

U toku je izrada projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju tog kapitalnog objekta, koji će se nalaziti u sklopu Centra „Milenijum“. Istovremeno, rešavaju se i drugi imovinsko-pravni odnosi, kako bi se što pre stekli uslovi da se krene sa građevinskim radovima.

Tom investicijom, koju će finansirati Grad Vršac, konačno će se steći uslovi da se i vršačka omladina bavi vodenim sportovima.

Takođe, na taj način će i svi sportski sadržaji u gradu biti skoncentrisani na jednom mestu, s obzirom na to da se „Milenijum“ nalazi uz sam Gradski stadion, koji u poslednjih godinu dana poprima nove sadržaje, za nove sportske discipline.

Zahvaljujući jednom vršačkom dobrotvoru, ova stara dama je ograđena, uređuju se tribine i svi ostali sadržaji. Po prvi put su napravljeni i poligoni za većinu atletskih disciplina, dok je pomoćni stadion, koji se nalazi odmah pored, u potpunosti rekonstruisan.

Inače, Vršac je pre četiri godine dobio i prvi olimpijski bazen na otvorenom, koji se nalazi kod Gradskog jezera.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)