PREDSTAVILI I SVOJE RUKOTVORINE: Međunarodni dan starih obeležava se sajmom u Somboru

J. L.

26. 10. 2022. u 18:51

POVODOM Međunarodnog dana starijih osoba Gradsko udruženje penzionera Sombor organizovalo je niz aktivnosti.

ПРЕДСТАВИЛИ И СВОЈЕ РУКОТВОРИНЕ: Међународни дан старих обележава се сајмом у Сомбору

foto: Grad Sombor

Prvog dana održana je svečana priredba koju su ulepšali nastupi Hora Gradskog udruženja penzionera, učenika OŠ „Bratstvo-jedinstvo“, Srednje muzičke škole „Petar Konjović“ i poezija Teodore Zorić.

Danas je održan treći Sajam za penzionere, na kom su se predstavili prozivođači rukotvorina, ali i predstavnici banaka, osiguravajućih društava i apoteka.

- Nama kao gradu je izuzetno drago kada smo u mogućnosti da pomognemo i kada smo u mogućnosti da zajednički realizujemo mnoge aktivnosti i da je udruženje veoma aktivno i na konkursima Grada Sombora. Ono što smo i danas imali priliku da vidimo, mnogo je različitih proizvoda na štandovima i da se uverimo koliko ljubavi ti ljudi ulažu u svoje rukotvorine - kaže gradonačelnik Antonio Ratković. - Drago mi je što vidim danas ovde i predstavnike iz osiguranja, banaka, apoteka i Crvenog krsta, jer samo zajednički svi mi možemo da uradimo ovako dobre stvari. 

BONUS VIDEO - DOK SANjAJU EVROPU, U ŠATORU ČEKAJU ZIMU: Hiljade migranata špartaju ulicama severne Vojvodine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!