SREĆOM IZBEGNUTA NESREĆA: Kamion išao u rikverc, propao u rupu, kabina vozača završila u vazduhu! (VIDEO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 20:42

SAMO puka sreća spasla je danas vozača kamiona na jednom gradilištu u Inđiji da ne strada.

СРЕЋОМ ИЗБЕГНУТА НЕСРЕЋА: Камион ишао у рикверц, пропао у рупу, кабина возача завршила у ваздуху! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, koji je po svemu sudeći napravila osoba koja živi u objektu pored gradilišta, vidi se kako kamin - kiper pun zemlje ide u rikverc. Umesto da se zaustavi, on nastavlja unazad i stiže do ivice gradilišta, gde se nalazi rupa za temelje.

Od težine kipera zemlja kreće da propada i kamion se pod teretom survava unazad! Prednji deo vozila, kabina u kojoj se nalazi vozač, završio je u vazduhu!

Srećom pa su brzo reagovali radnici koji su se tu nalazili i odmah otvorili vrata kamiona kako bi izvukli šofera, pre nego to, možda, kamion skroz propadne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama