APEL CRVENOG KRSTA KIKINDE: Zalihe krvi na minimumu, odazovite se akcijama

R.Š.

30. 08. 2022. u 09:30

CRVENI krst Kikinde uputio je apel dobrovoljnim davaocima krvi, ali i svim ostalim građanima da se odazovu akcijama darivanja krvi, jer su zalihe veoma niske, a potrebe u bolnicama dosta velike.

АПЕЛ ЦРВЕНОГ КРСТА КИКИНДЕ: Залихе крви на минимуму, одазовите се акцијама

Foto: R.Šegrt

Zbog toga će ova organizacija, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, u septembru organizovati čak tri akcije prikupljanja krvi.

Foto: R.Šegrt

 

Prva će biti već u četvrtak, 1. septembra, a krv se može dati od 8.30 do 13 sati, u prostorijama Crvenog krsta Kikinde. Druga akcija će biti 12. septembra, a treća 26. septembra. Posebno se pozivaju mladi ljudi da postanu davaoci krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli