OBAVEŠTENJE ZA SVILAJNČANE: Treće tromesečje poreza na imovinu

Z.Gligorijević

04. 08. 2022. u 13:19

OPŠTINA Svilajnac obaveštava poreske obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige (fizička lica) kao i obveznike poreza na imovinu koji vode poslovne knjige da 15. avgusta dospevaju za plaćanje obaveze za treće tromesečje po osnovu poreza na imovinu za 2022. godinu.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВИЛАЈНЧАНЕ: Треће тромесечје пореза на имовину

Foto:Z.Gligorijević

Opština poziva građane, preduzetnike i pravna lica da dospele obaveze izmire u zakonskom roku kako bi izbegli zaračunavanje kamate propisane članom 75. Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

U saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Republike Srbije, Opština Svilajnac je omogućila građanima da u svakom trenutku mogu da provere stanje poreske obaveze na portalu Jedinstvenog informacionog sistema (https://lpa.gov.rs).

Registracija novih korisnika vrši se u prostorijama Odeljenja lokalne poreske administracije Opštinske uprave opštine Svilajnac – kancelarija broj 5.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GLUMICA PROŠLA PAKAO SA KLIČKOM: Odveo je našu ćerku u Ukrajinu, nije želeo da je vrati, ja sam lečila zavisnost od alkohola i droge