OBAVEŠTENJE ZA SVILAJNČANE: Treće tromesečje poreza na imovinu

Z. GLIGORIJEVIĆ

04. 08. 2022. u 13:19

OPŠTINA Svilajnac obaveštava poreske obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige (fizička lica) kao i obveznike poreza na imovinu koji vode poslovne knjige da 15. avgusta dospevaju za plaćanje obaveze za treće tromesečje po osnovu poreza na imovinu za 2022. godinu.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВИЛАЈНЧАНЕ: Треће тромесечје пореза на имовину

Foto:Z.Gligorijević

Opština poziva građane, preduzetnike i pravna lica da dospele obaveze izmire u zakonskom roku kako bi izbegli zaračunavanje kamate propisane članom 75. Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

U saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Republike Srbije, Opština Svilajnac je omogućila građanima da u svakom trenutku mogu da provere stanje poreske obaveze na portalu Jedinstvenog informacionog sistema (https://lpa.gov.rs).

Registracija novih korisnika vrši se u prostorijama Odeljenja lokalne poreske administracije Opštinske uprave opštine Svilajnac – kancelarija broj 5.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZIV LESKOVČANIMA: Preventivni pregledi bez zakazivanja