"EGZIT VOZ" ZA PETROVARADIN: Uvedeni specijalni polasci na pruzi Beograd – Novi Sad

S. B.

30. 06. 2022. u 11:23

TOKOM festivala Egzit, koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. jula, češće će saobraćati voz na relaciji Beograd – Novi Sad, namenjen festivalskim fanovima.

ЕГЗИТ ВОЗ ЗА ПЕТРОВАРАДИН: Уведени специјални поласци на прузи Београд – Нови Сад

N.Karlić

Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka, koji su putnicima dostupni od 5.30 do 23 časa, u vreme Egzita će festivalskoj publici biti na raspolaganju i specijalni polasci, s obzirom na to da su uvedene posebne, dodatne linije koje će pružiti posetiocima brz i udoban transport do Petrovaradina.

Tako će iz Beograda prema Novom Sadu dodatni vozovi kretati u 23, 24 i 1 čas posle ponoći sa stanice Beograd centar, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 1.30, 2.30, 3.30 i 4.30 časova.

Svi vozovi stajaće na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa tih lokacija.

Specijalni vozovi će relaciju prelaziti za manje od sat vremena, a karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb-sajta Srbija Voza uz popust od pet odsto kao i na blagajnama i kartomatima.

Srbija Voz i Egzit pozivaju sve posetioce da iskoriste priliku da za dolazak i odlazak na festival koriste voz kao prevozno sredstvo, jer je putovanje bezbedno i udobno, dok se istovremeno biranjem ovog prevoznog sredstva vodi računa o životnoj sredini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)