SRPSKI DEČACI SU VEOMA TALENTOVANI: Treneri američkog fudbala iz SAD boravili u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

10. 06. 2022. u 11:41

SEDMOČLANI tim trenera američkog fudbala iz SAD, predvođen Brentom Džeksonom, poznatim glavnim trenerom tima „Korbin“ srednje škole u Kentakiju, boravio je u Kraljevu i tom prilikom na trening kampu podelio svoje znanje i iskustvo sa članovima Kraljevskih Kruna, ovdašnjim klubom američkog fudbala.

СРПСКИ ДЕЧАЦИ СУ ВЕОМА ТАЛЕНТОВАНИ: Тренери америчког фудбала из САД боравили у Краљеву

KAF Kraljevske krune

Kraljevački juniori, kadeti i pioniri individualno i timski su radili sa pozicionim trenerima i tako još više napredovali u ovom sportu, a domaći treneri dodatno proširili znanja i iskustva.

- Srpski dečaci su veoma talentovani i to je prvi i najači utisak. Ovo što smo videli i doživeli ovde je sjajno. Srpsko gostoprimstvo je divno i veoma smo zahvalni što smo lepo primljeni i što su se domaćini potrudili da nas upoznaju sa svojim običajima, istorijom, kuhinjom, kulturom i sportom – istakao je Brent Džekson.

KAF Kraljevske krune

Trening sa trenerima iz SAD

On je izrazio i zadovoljstvo što američki fudbal kao sport u Kraljevu napreduje krupnim koracima.

- Primetio sam veliku želju za napretkom i kod igrača i kod trenera – dodao je Džeskon. - Mnogi od ovih srpskih dečaka bi već sada mogli uspešno da igraju u američkim srednjoškolskim timovima.

KAF Kraljevske krune

Zajednička fotografija učesnika kampa

Tokom svog boravka u Kraljevu, treneri iz Amerike su učestvovali u promociji ovog sporta u dve najveće osnovne škole u gradu na Ibru, susreli su se sa gradonačelnikom Predragom Terzićem, posetili su manastir Žiču i ostale znamenitosti ovog kraja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)