UČIĆE I SAOODBRANU: Besplatne radionice za mlade u organizaciji SOS ženskog centra iz Novog Sada

Lj. P.

06. 05. 2022. u 15:44

SOS ženski centar iz Novog Sada, organizuje besplatne radionice i seminar samoodbrane, koji se sprovodi u okviru projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo – AST“.

УЧИЋЕ И САООДБРАНУ: Бесплатне радионице за младе у организацији СОС женског центра из Новог Сада

SOS ženski centar

Četiri radionice namenjene pripadnicama lepšeg pola uzrasta od 15 do 35 godina, a cilj je da devojke steknu veštine neophodne za prepoznavanje toksičnih obrazaca u vezama, konflikata u partnerskim odnosima, postavljanje ličnih granica, ali i razzumevanje šta su to zdravi partnerski odnosi. Kroz radionice će naučiti i kako da grade kvalitetne veze, kako da izađu iz štetnih veza i kako na vreme prepoznaju znake toksičnih odnosa.

Besplatne radionice će se održavati četiri uzastopna vikenda u maju u prostorijama SOS ženskog centra (Bulevar oslobođenja 91) u Novom Sadu od 12 sati, a treninzi u Ulici Partizanskih baza 10 u 16.30 sati.

Devojke će imati jedinstvenu priliku da pohađaju treninge samoodbrane Krav Mage, na kojima će savladati osnove ove veštine.

U subotu 7. maja je radionica na temu kako izgledaju toksični partnerski odnosi, a u nedelju 8. maja je trening Krav Mage. Naredne subote, 14. maja razgovaraće se o razumevanju manipulacije i konflikta u partnerskim odnosima, a u nedelju 15. maja je trening Krav Mage. Kako da postavimo lične granice tema je o kojoj će se govoriti na radionici 21. maja, a narednog dana 22. maja je trening Krav Mage. U subotu 28. maja tema radionice je šta podrazumeva zdrav partnerski odnos, a narednoig dana 29. maja je trening Krav Mage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024