PRIKUPILI NOVAC ZA LEČENJE LENKE I ANE: Humanitarna akcija ustanove "Neven" u Prokuplju

D. Z.

29. 04. 2022. u 15:50

PREDŠKOLSKA ustanova "Neven" u Prokuplju uplatila je novac za lečenje dveju devojčica, trogodišnje Lenke Ljubisavljević iz Prokuplja i godinu dana starije Ane Kostić iz Kuršumlije, koje su teško obolele i kojima je potrebna pomoć.

ПРИКУПИЛИ НОВАЦ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ЛЕНКЕ И АНЕ: Хуманитарна акција установе Невен у Прокупљу

Foto Privatna arhiva

Naime, na tradicionalnom uskršnjem vašaru koji ova ustanova organizuje već dugi niz godina, prikupljeno je 120.000 dinara, od kojih je po 60.000 dinara uplaćeno za lečenje ovih devojčica.

- Naši humanitarni vašari, novogodišnji i uskršnji, već su postali tradicija, tako da se svi mi, deca, vaspitači i roditelji pred praznike pripremamo za akciju. Trudimo se da izradimo raznovrsne artikle kako bi što veći broj građana imao priliku da odabere nešto sa našeg štanda i tako da doprinos u prikupljanju sredstava za lečenje dece - kazala je direktorka PU "Neven", Vesna Jovanović.

Ona dodaje da su mališani, vaspitači i roditelji, svako na svoj način, dali doprinos i na svojim prodajnim štandovima građanima ponudili uskršnja jaja, kolače, kao i razne ukrasne predmete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TAKO TO IDE: Dan posle Slovenije starteri Srbije nisu izašli na teren, a Luka Jović - jeste! (VIDEO)