VRŠAČKI „VINOFEST“ 1. I 2. JULA NA GRADSKOM TRGU: Već je potvrđen dolazak 70 izlagača iz Srbije i regiona

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

28. 04. 2022. u 16:00

TRADICIONALNA vršačka manifestacija „Vinofest“, koja je lane prvi put održana na otvorenom, i ove godine će biti organizovana na Gradskom trgu i to 1. i 2. jula.

ВРШАЧКИ „ВИНОФЕСТ“ 1. И 2. ЈУЛА НА ГРАДСКОМ ТРГУ: Већ је потврђен долазак 70 излагача из Србије и региона

foto J.J.Baljak

Očekuje se dolazak oko 70 izlagača iz Srbije i regiona, koji će Vrščanima i turistima ponuditi visoko kvalitetna vina. Biće tu i izlagači hrane i vinske ambalaže.

Štandovi će biti otvoreni u popodnevnim časovima.

Biće organizovano i tradicionalno ocenjivanje kvaliteta vina, po čemu je vršački „Vinofest“ daleko poznat.

Ova manifestacija je, inače, od 2005. godine organizovana u velikom holu hotela „Srbija“ u centru grada tokom marta meseca. Budući da je odavno nadrasla taj prostor, lane je promenila i termin i mesto održavanja, kako bi mogla da primi i veći broj izlagača i veći broj turista.

Sada, sa letnjim terminom održavanja, predstavlja svojevrsnu pozivnicu za mnogo stariju i popularniju vinsku manifestaciju u Vršcu – „Dani berbe grožđa“, koja se organizuje svakog trećeg vikenda u septembru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo