PROMOCIJA KNJIGE "SVE JE U GLAVI": Veče posvećeno izdavačkom opusu Banatskog kulturnog centra u petak 15. aprila (FOTO)

B.G.

12. 04. 2022. u 15:41

VEČE posvećeno izdavačkom opusu Banatskog kulturnog centra i promocija knjige Sve je u glavi, Radovana Vlahovića, održaće se u Mesnoj zajednici Veljko Vlahović u naselju Bagljaš u Zrenjaninu, u petak 15.aprila sa početkom u 19 časova.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ СВЕ ЈЕ У ГЛАВИ: Вече посвећено издавачком опусу Банатског културног центра у петак 15. априла (ФОТО)

Foto: Banatski kulturni centar

Knjiga Sve je u glavi, dobila je nagradu Karolj Sirmai za 2021. godinu, a osim autora Radovana Vlahovića, na književnoj večeri govoriće književnik Zoran Slavić, Senka Vlahović, umetnički direktor Banatskog kulturnog centra, kao i vokalni solista Nikola Brakus i violinista Ivica Petrov.

Foto: Banatski kulturni centar

Uz učešće na brojnim međunarodnim sajmovima, Banatski kulturni centar ima preko 500 objavljenih naslova iz oblasti književnosti, umetnosti i nauke, koji su prevođeni na dvanaest jezika, kao i autore iz preko dvadeset zemalja sveta.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!