OBNOVLJEN VOZNI PARK: Novo sanitetsko vozilo za Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

31. 03. 2022. u 14:09

ZAHVALjUJUĆI donaciji Ministsarstva zdravlja, vozni park Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu od juče raspolaže sa potpuno novim, savremenim sanitetskim vozilom „sitroen džamper“.

ОБНОВЉЕН ВОЗНИ ПАРК: Ново санитетско возило за Општу болницу Студеница у Краљеву

G.Šljivić

Ovaj sanitet, prvi od dva koji će ove godine stići u kraljevačku bolnicu, prema rečima direktora dr Zorana Mrvića opremljen je najsavremenijim medicinskim aparatima i namenjen je transportu pacijenata do tercijalnih zdravstvenih ustanova.

- Ovo je najmodernijii najbolji sanitet u istoriji naše bolnice. Mali svemirski brod sa svim aparatima, osim respiratora koji već imamo. Uskoro od Ministarstva zdravlja očekujemo još jedno vozilo – rekao je dr Mrvić.

G.Šljivić

Dr Mrvić u novom sanitetu OB Studenica

On je naglasio i da je od početka ove godine OB „Studenica“ od Ministarstva zdravlja dobila 110 miliona dinara u opremi, što je u minuloj deceniji najveće ulaganje države u ovu ustanovu.

- Nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom i da ćemo do kraja godine nabaviti još nove opreme – dodao je dr Mrvić. - Očekujem i da ćemo završiti projekat Dijagnostičkog centra, pa da u ovo vreme naredne godine prisustvujemo početku radova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024