NOVI ŠALTER ZA OKO 500 DOMAĆINSTAVA: U Kikindi otvorena još jedna ekspozitura pošte

R. Š.

30. 03. 2022. u 20:16

Oko 1.300 građana Kikinde, koji u 500 domaćinstava žive u naselju Baranda i oko Sportskog centra ”Jezero” od srede će račune moći da plate i na šalteru pošte u svom komšiluku, jer je JP “Pošta Srbije” otvorilo novu ekspozituru u zgradi “Jezera”.

НОВИ ШАЛТЕР ЗА ОКО 500 ДОМАЋИНСТАВА: У Кикинди отворена још једна експозитура поште

Foto: R. Šegrt

Iste i druge usluge ovde će moći da obavlja i oko 30 pravnih lica, čije je sedište u ovom delu grada.

Nova pošta je prijemna i isporučna, što znači da prima i isporučuje sve vrste poštanskih usluga, kao i ostale u gradu. I radno vreme će joj biti isto, radnim danima od osam do 18, a subotom od 8 do 14 sati, dok nedeljom i državim praznicima neće raditi. Pošta u “Jezeru” otvorena je na osnovu ugovora “Pošte” i SC “Jezero”.

- Otvaranjem pošte 23310 Kikinda, zahvaljujući saradnji lokalne samouprave u Kikindi i JP

„Pošta Srbije“, povećana je dostupnost poštanske mreže korisnicima usluga u delu grada kome gravitira oko 500 domaćinstava i 30 pravnih lica – saopštila je “Pošta Srbije”.

Istog dana pošta u Banatskom Velikom Selu iz starih, skučenih i neuslovnih prostorija, premeštena je u veći, renoviran i adekvatno opremljen i sređen prostor.

- U centru Banatskog Velikog Sela, u Omladinskoj 2, imamo korporativnu poštu 23312. Ona pruža usluge novčanog poslovanja, prijema, isporuke i dostave pošiljaka, za oko 2.520 stanovnika u 1.080 domaćinstava. Radno vreme joj je od ponedeljka do petka, od sedam do 14 sati - objasnili su iz “Pošte Srbije”.

- Grad je podržao inicijativu Saveta mesne zajednice Banatsko Veliko Selo za izmeštanje pošte i odobrio 106.000 dinara za renoviranje i adaptacije prostora. Veliku zahvalnost dugujemo "Pošti Srbije" za opremanje prostora. Pošta bi uskoro trebalo da ima i bankomat - izjavila je Dijana Jakšić Kiurski, zamenica gradonačelnika .

TELEGRAM ZAHVALNOSTI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave