OTVORENA NAJDUŽA TRIM STAZA U SRBIJI: Novi prostor za rekreaciju na Fruškoj gori otvoren za posetioce

Novosti online

26. 03. 2022. u 15:57

MILOŠ Vučević, gradonačelnik Novog Sada otvorio je danas najdužu trim stazu u Srbiji.

ОТВОРЕНА НАЈДУЖА ТРИМ СТАЗА У СРБИЈИ: Нови простор за рекреацију на Фрушкој гори отворен за посетиоце

Pres služba Grada Novog Sada

- Ova trim staza, najduža u Srbiji, još jedna je naša pobeda u ime zdravlja i rekreacije, a od danas je dostupna svim građanima, sportistima i rekreativcima na prelepoj Fruškoj gori, našem najvećem nacionalnom parku - objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Svojom dužinom od 5,5 kilometara, od prirodnih materijala, ova trim staza će, verujem, biti miljenica svima iz okoline našeg grada ali i šire, jer prolazi kroz prelepu prirodu naše Gore. Veliko hvala Srpskom atletskom savezu, Nacionalnom parku Fruška gora i komšijama iz opštine Irig što su zajedničkim snagama sa Gradom realizovali ovako fenomenalnu ideju - rekao je Vučević.

- Dobro došli ste svi vi koji volite prirodu, dođite da se prošetate, nadišete vazduha, dođite da trčite, da odmorite oči i dušu u našoj divnoj prirodi, siguran sam da ćete uživati - zaključio je gradonačelnik.

BONUS VIDEO: BRZI VOZ "SOKO" STIGAO U NOVI SAD: Veliki broj građana sačekao predsednika Vučića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)