SPREMA SE SKORO 30 HILJADA PAKETA: Pomoć penzionerima sa nižim primanjima u Leskovcu

I. M.

25. 03. 2022. u 15:05

U takozvanom Plavom paviljonu u Leskovcu i dalje traje pakovanje blizu 30.000 paketa pomoći socijalno ugroženim građanima i penzionerima sa primanjima ispod 30.000 dinara.

СПРЕМА СЕ СКОРО 30 ХИЉАДА ПАКЕТА: Помоћ пензиoнерима са нижим примањима у Лесковцу

foto: GU Leskovac

Radi se o pomoći u osnovnim životnim namirnicima i sredstvima za higijenu koji su nabavljeni sredstvima iz gradskog budžeta u ukupnom iznosu od 28,7 miliona dinara.

Već je spakovano oko polovine ukupnog broja paketa. Završena je i podela i to u naseljenim mestima u okolini Grdelice, Pečenjevca, Brestovca i Manojlovca, dok distribucija traje za mesta u okolini Vučja, Turekovca i Belanovca.

Oko 4.600 paketa preuzele su i mesne zajednice Vinarce, Donje Stopanje, Bogojevce, Navalin, Bobište, Ančiki, Bratmilovce, Mrštane, Gornji i Donji Bunibrod i Guberevac, pa građani i ovih mesta mogu da očekuju pomoć koja će im biti dostavljena na kućnu adresu.

U toku je pakovanje paketa za stanovnike užeg područja grada i ono će, prema rečima nadležnih, biti okončano u relativno kratkom roku, jer su sve neophodne namirnice već na mestu pakovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave