MINISTAR UDOVIČIĆ U BELOJ CRKVI: Donacija sportskih rekvizita osnovnoj školi u Kruščici

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

07. 03. 2022. u 15:12

MINISTAR sporta i omladine Vanja Udovičić i pokrajinski sekretar za sport Dane Basta danas su posetili opštinu Bela Crkva, tačnije selo Kruščica.

МИНИСТАР УДОВИЧИЋ У БЕЛОЈ ЦРКВИ: Донација спортских реквизита основној школи у Крушчици

Opština Bela Crkva

Tom prilikom su tamošnjoj Osnovnoj školi „Sava Munćan Nikola“ donirali sportske rekvizite i u novoizgrađenoj balon sali razgovarali sa predstavnicima lokalne samouprave i malim fudbalerima iz FK „Inviktus 2020“, koji je za kratko vreme animirao 90 dece da trenira fudbal.

-U prethodnom periodu smo zajedničkim snagama uspeli da promenimo sliku sportske infrastrukture u Beloj Crkvi, pomogli smo sportskim organizacijama, ali i mladima, da imaju prostor da kvalitetno provode svoje vreme. Ogromno mi je zadovoljstvo kada vidim ovakav napredak, kada se omogućava sportistima i omladini, ali i svim ostalim građanima, da imaju pravo na besplatno bavljenje sportom – rekao je Udovičić.

Predsednica opštine Violeta Simić podsetila je tom prilikom na neke od rezultata lokalne samouprave u domenu sporta, od kojih je najznačajniji modernizacija košarkaškog terena u Železničkom parku. Najavila je uređenje još tri sportska objekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)