PADAJU KORONA BROJKE: Sedmoro novozaraženih, nema preminulih

M. BOŠNjAK

02. 03. 2022. u 15:34

DOBRE vesti iz Kovid zone Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata: srećom nema preminulih u odnosu na mnoge prethodne dane. Opada i broj lečenih u njoj, koji je nakon mnogih sedmica danas ponovo jednocifren.

ПАДАЈУ КОРОНА БРОЈКЕ: Седморо новозаражених, нема преминулих

Foto: M.B.

U toj „crvenoj“ zoni, trenutno se leči devet pacijenata.

- Kod šestoro hospitalizovanih potvrđen je korona virus, troje ima negativan rezultat testa. U protekla 24 sata, u Kovid odeljenju naše bolnice nije bilo prijema pacijenata sa simptomima koji ukazuju na virus korona, jedan je otpušten na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

I dalje se smanjuje broj novoinficiranih virusom korona. Njih, po današnjim podacima Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, ima sedmoro. Od njih, nakon mnogih minulih dana, nema dece, novozaražene tim virusom. Ta ustanova juče je u Kovid ordinacijama pregledala ukupno 141 osobu, od toga u Pedijatrijskoj kovid ambulanti 41 dete, jednu osobu uputila je na hospitalizaciju.

Od marta 2020. godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminulo je 236 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 10.331. Od tog broja, samo od početka avgusta prošle 2021. godine do danas, obolelo je njih 7.446, od kojih 1.062 dece.

 

BONUS VIDEO: MOBILNI APARATI SPASAVAJU ŽIVOTE: Važna donacija za bolnicu u Kikindi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU ROLAN GAROSA: Evo zbog koga je Janik Siner stvarno ostavio devojku (FOTO)