BROJNE POGODNOSTI: Za sve đake iz Rekovca opština obezbeđuje besplatan prevoz

Z. GLIGORIJEVIĆ

02. 03. 2022. u 12:57

ZA sve đake iz Rekovca opština obezbeđuje besplatan prevoz, a za đake iz drugih opština besplatan smeštaj i ishranu u domu

БРОЈНЕ ПОГОДНОСТИ:  За све ђаке из Рековца општина обезбеђује бесплатан превоз

Foto:Z.Gligorijević

Iako do upisa učenika u srednje škole za školsku 2022/2023. godinu ima još nekoliko meseci, osnovci bi već trebalo da razmišljaju koju školu žele da upišu. Poljoprivredno-veterinarska škola u Rekovcu, koja školuje veterinarske, ekonomske i poljoprivredne tehničare ( IV stepen), a od prošle školske godine i kuvare (III stepen), nudi niz pogodnosti za đake.

Foto:Z.Gligorijević

Za sve učenike sa teritorije opštine Rekovac obezbeđen je besplatan prevoz, a za učenike prve godine svih smerova besplatan smeštaj i ishrana u domu učenika, jer ove troškove snosi opština Rekovac. Nastava se obavlja samo u prepodnevnoj smeni, škola ima savremena nastavna sredstva, teorija se povezuje sa praksom, a škoal obezbeđuje i stručne posete i ekskurzije.

Foto:Z.Gligorijević

U ovoj školi, koja postoji više od šest decenija, praksa se obavlja na savremeno opremljenoj školskoj ekonomiji, dok kuvari praktična znanja stiču u novoformiranoj školskoj kuhinji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna