POČELI RADOVI U PAŠIĆEVOJ: Rekonstrukcija strateški bitne ulice

B. G.

28. 02. 2022. u 13:19

RADOVI u Ulici Nikole Pašića u Zrenjaninu, u dužini 8,7 kilometara, od Žitnog trga u Zrenjaninu do Ečke, odnosno ukrštanja sa putevima za Lukićevo i Orlovat, u ukupnoj dužini 8,7 kilometara, počeli su, a pomenuta strateški bitna ulica zatvorena je za saobraćaj, koji je preusmeren na alternativne pravce.

ПОЧЕЛИ РАДОВИ У ПАШИЋЕВОЈ: Реконструкција стратешки битне улице

Novosti Redakcijska App

Planirani rok za izvođenje radova na ovoj deonici je 2. april ove godine, a kako su na sastanku sa stanarima ove ulice istakli Dejan Damjanović, član Gradskog veća, i Mirko Petrović, šef Odseka za saobraćaj u Odeljenju za urbanizam Gradske uprave, za vreme izvođenja radova stanarima i licima koja imaju poslovne prostore u Ulici Nikole Pašića obezbeđeno je besplatno parkiranje na obližnjem parkingu na Žitnom trgu.

- Kako bi dobili neophodne dozvole za korišćenje parkinga, potrebno je da se stanari i vlasnici lokala lično obrate Odseku za saobraćaj Gradske uprave i kao dokaz prilože očitanu ili fotokopiju lične karte - kaže Dejan Damjanović, uz napomenu da je prva deonica radova u dužini 570 metara u pomenutoj ulici potpuno zatvorena za saobraćaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna