ĆUMEZ IZDAJE ZA 200 EVRA: Urnebesni oglas za stan obišao Srbiju (FOTO)

Novosti online

06. 02. 2022. u 22:02

IZDATI stan u Srbiji po pristojnoj ceni, stalnim podstanarima, danas je možda ista muka, kao i rentirati povoljan stan od "normalnih" vlasnika.

ЋУМЕЗ ИЗДАЈЕ ЗА 200 ЕВРА: Урнебесни оглас за стан обишао Србију (ФОТО)

Foto: Printskrin

Često smo u prilici da čujemo priče o bahatim vlasnicima, koji papreno naplaćuju svoje "podrume" bez ikakvog ugovora, a onda daju rok od pet dana da se iseliš, bez objašnjenja.

Jednom momku je preko glave što ljudi, kako kaže, izdaju svakakve rupe od stanova, pa je i on rešio da pokaže stepen svoje ozlojeđenosti. Samo on zna koliko je "rupa" u svom životu obišao i u koliko je morao da živi. Pa je objavio urnebesni oglas, mada se čini da njemu nimalo nije smešno.

On je na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova - Beograd" okačio oglas jednog stana u Novom Sadu.

Ono što upada u oči je da su soba, kuhinja i kupatilo smešteni u istoj prostoriji.

Jasno je da stan ne opravdava cenu, koja je abnormalna. Za te pare očekuju se makar pristojni uslovi za život. Pojedini su se složili sa ozlojeđenim momkom, pa se u komentarima moglo videti svašta:

"Vezati ga za drvo i tući us***om motkom", "Bedno i sramotno", "Jel realno bre? Da te strefi klaustrofobični napad odma majke mi, ali prava slika ekonomskog tigra danasnjice", "Svašta se izdaje... Svakako zavisi sve o mentalnom zdravlju vlasnika stana i potencijalnih zakupaca".

BONUS VIDEO: BILO JE OVO U VREME KADA JE VOZIO TRAMVAJ: Scene iz Novog Sada kojih se retki sećaju

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DODELJUJU I NAGRADU „ANDRIJA ČIKIĆ“: U Smederevu se održava takmičenje pijanista, jedno od priznanja posvećeno dečaku ubijenom u Ribnikaru