HUMANITARNA AKCIJA ZA DOKTORKU ANU: Godišnja priredba Gimnastičkog kluba „Paraćin“

Зорана Рашић
Zorana Rašić

04. 02. 2022. u 13:39

OVOGODIŠNjA priredba paraćinskog gimnastičkog kluba biće održana u subotu, 5. februara i kao i svih prethodnih godina biće humanitarnog karaktera.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДОКТОРКУ АНУ: Годишња приредба Гимнастичког клуба „Параћин“

Foto GK Paraćin

Oni koji budu želeli da pogledaju ovaj pravi spektakl umesto ulaznice na licu mesta mogu dati donaciju za nastavak lečenja dr Ane Jaćimović u inostranstvu, ili da uplate sredstva na račun i pokažu uplatnicu na ulazu.

Doktorka Ana Jaćimović, podsetimo, već dve godine bori se sa karcinomom debelog creva koji je metastazirao na pluća i druge unutrašnje organe, te više ne može da se operiše. Imala je dve operacije, lečila se na klinikama u Srbiji, kao i u Turskoj, ali se njeno zdravstveno stanje i dalje pogoršava, pa preostaje pregled i mogućnost nastavka lečenja u Beču u Austriji.

Foto: "Budi human"

Sredstva za lečenje ove mlade žene prikupljaju se preko Fondacije „Budi human“, ali trenutno nedostaje oko 6.600. evra za planiranu dalju dijagnostiku u Beču.

Paraćinski GK „Paraćin“ odlučio je zato da tradicionalna godišnja priredba bude namenjena Ani, kako bi se nastavila akcija prikupljanja novca. Publika će u reviji gracioznosti i sportskom umeću ritmičarki moći da uživa u subotu od 16 sati u hali sportova, a ujedno, moći će donacijom da pokaže svoju humanost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije