RASPISAN JAVNI POZIV: Za privredne subjekte koji se bave ugradnjom solarnih panela

Z. GLIGORIJEVIĆ

25. 01. 2022. u 11:30

DOMAĆINSTVA koja ostvare pravo na sufinansiranje moći će da nabave dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ: За привредне субјекте који се баве уградњом соларних панела

Foto:Z.Gligorijević

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mere energetske sanacije porodičnih kuća putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na teritoriji opštine Ćuprija je raspisan. Energetska sanacija porodičnih kuća biće sprovedena kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave radovima na ugradnji solarnih panela za proizvodnju električne energije, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava biće domaćinstva na teritoriji opštine Ćuprija.

Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje moći će da nabave dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva.

Cilj sprovođenja mere energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Ćuprija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a