SNAŽAN UDAR KORONE: Na teritoriji Kraljeva još 257 novozaraženih

G. ĆIROVIĆ

12. 01. 2022. u 12:24

OSMI dan za redom na teritoriji Kraljeva broj novozareženih je trocifren i sve više se bliži crnom rekordu iz decembra 2020. godine.

СНАЖАН УДАР КОРОНЕ: На територији Краљева још 257 новозаражених

G.Šljivić

Od ukupno 659 uzorka nazofaringealnog brisa, koliko je testirano tokom minulih 24 sata, prisustvo korona virusa potvrđeno kod 257 osoba, ukupno 1.364 od 4. januara ove godine.

Kako je prema podacima ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje saopšteno iz Gradske uprave, od posledica kovida u Opštoj bolnici „Studenica“ preminulo je dvoje pacijenata sa teritorije grada na Ibru, dok je od izbijanja epidemije zvanično potvrđeno 31.853 slučaja zaraze.

U kraljevačkoj bolnici trenutno se leči 18 kovid bolesnika. Na Intenzivnoj nezi zbrinuto je četvoro, od kojih je jedan na neinvazivnoj ventilaciji, jedan na „haj-flou“ režimu i dvoje na kiseoničkoj masci. U ovu ustanovu prethodnog dana primljeno je troje novih pacijenta i isto toliko je otpušteno sa bolničkog lečenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA PRELEPOJ EGEJSKOJ OBALI: Ekskluzivan hotel sa odličnom uslugom, vrlo specifičan po tome što je smešten na sopstveno poluostrvo