NEGOTIN BOGATIJI ZA NOVE STANOVNIKE: Na Božić rođene četiri bebe

S.M.Jovanović

08. 01. 2022. u 13:47

NA Božić i drugi dan ovog najradosnijeg hrišćanskog praznika opština Negotin je postala bogatija za još četiri stanovnika.

НЕГОТИН БОГАТИЈИ ЗА НОВЕ СТАНОВНИКЕ: На Божић рођене четири бебe

Foto: S.M.Jovanović

U negotinskom porodilištu 7. i 8. januara rođene su četiri bebe, dečak i tri devojčice. Na najradosniji hrišćanski praznik prvi je svet ugledao dečak Marije Vučković (32) iz Negotina, težak  3.025 grama i dugačak 50 centimetara, a zatim i devojčica Katja koju je rodila Jovana Mladenović (32),takođe iz Negotina. Katja je teška 3.680 grama i dugačka 52 centimetra.

U opštini koja decenijama beleži demografski sunovrat i u kojoj se poslednjih godina rađa prosečno oko 150 beba, na drugi dan Božića rodile su se još dve bebe.

Na Ginekološko akušerskom odeljenju negotinskog Zdravstvenog  centra dvadesettrogodišnja Nataša Nikolić rodila je devojčicu tešku 2.950 grama i dugačku 52 centimetra, a 8. januara se porodila i Sunčica Pajkić iz Prahova (29) koja je, takođe, rodila devojčicu tešku 3.715 grama i dugačku 52 centimetra.

Svi porođaji su dobro protekli, a mame i bebe, koje su ocenjene visokim ocenama, se dobro osećaju, rekli su nam u negotinskom porodilištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna