POSAO ZA 52 LJUDI: Kadrovski plan zapošljavanja u gradskim upravama Čačka

V. I.

30. 12. 2021. u 14:36

PREMA kadrovskom planu o zapošljavanju u gradskim upravama za 2022. godinu, predviđeno je novo zapošljavanje u lokalnoj administraciji, i to na raznim pozicijama ukupno 52 ljudi.

ПОСАО ЗА 52 ЉУДИ: Кадровски план запошљавања у градским управама Чачка

Foto: V. I.

Nova zapošljavanja planirana su u upravama za finansije, urbanizam, društvene delatnosti, lokalni ekonomski razvoj, lokalnu poresku administraciju, inspekcijski nadzor, u okviru koje funkcioniše i Komunalna milicija, opšte i zajedničke poslove, kao i službama za budžetski inspekciju i internu revizuju.

– Plan je sačinjen prilično ambiciozno u odnosu na dosadašnje, zbog potreba rada u gradskim upravama i službama, ali on ne predstavlja i automatsku mogućnost za novo zapošljavanje, pošto je i dalje na snazi postupak racionalizacije broja zaposlenih u gradskoj administraciji i javnom sektoru, tako da ovaj kadrovski plan podrazumeva samo mogućnost za traženje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje od Vladine Komisije za davanje saglasnosti – rekao je Nebojša Bežanić, načelnik Uprave za opšte i zajedničke poslove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)