STRAVIČAN POŽAR U PIROTU: Na Svetog Nikolu izgorela porodična kuća Mančića

A.Ć.

20. 12. 2021. u 12:02

U PIROTSKOM naselju Prčevac sinoć je u stravičnom požaru koji se mogao videti i sa viših zgrada u centru grada izgorela porodična kuća Mančića u kojoj je živelo 11 članova ovog domaćinstva, od toga šestoro mališana.

СТРАВИЧАН ПОЖАР У ПИРОТУ: На Светог Николу изгорела породична кућа Манчића

Foto: A. Ć.

Emilija Mančić, inače samohrana majka, kaže za „Novosti“ da je vatrena stihija buknula iz objekta koji je izgrađen odmah pored kuće, praktično se lepi sa kućom i deli isti krov, ali se vatra munjevito proširila i zahvatila kuću.

- Videla sam u regalu odsjaj vatre, kada sam izašla videla sam ogromnu buktinju. U objektu u kome je vatra buknula i proširila se odmah i na kuću nalazila se kompletna oprema za naš mali porodični biznis - dubinsko pranje tepiha, pa smo sad ostali i bez krova nad glavom i bez egzistencije, izgorela nam je i porodična ušteđevina koja se nalazila u prostoriji gde je izbio požar - kaže Emilija.

- Decu smo smestili kod komšija koji su nam izašli u susret, od srca im se zahvaljujemo, nažalost, ne znamo šta će biti sa nama, nemamo novca za popravku kuće, a nemamo ni krov nad glavom više - kaže Emilija.

U kući je živelo 11 članova domaćinstva sa šestoro dece, od koje jedna beba od dva meseca, ali i jedna devojka sa posebnim potrebama koju Emilija čuva, kao i Emilijina majka - teško obolela od srca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)