EPIDEMIJA U GORNJEM MILANOVCU: Bez preminulih, u kovid zoni 31 pacijent

Milorad Bošnjak

05. 12. 2021. u 14:25

DAN bez preminulih u Kovid zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata, u kojoj se trenutno leči 31 pacijent.

ЕПИДЕМИЈА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Без преминулих, у ковид зони 31 пацијент

Foto M. Bošnjak

- Kod njih 29 potvrđen je virus korona, dva imaju negativne rezultate testiranja. Tokom protekla 24 sata, primili smo tri osobe sa simptomima koji ukazuju na taj virus, jedan pacijent prevežen je u Kovid bolnicu u Batajnici, a jedan je otpušten na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Prema poslednjim podacima Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, broj osoba inficiranih virusom korona je 15. Inače, ta ustanova često ne saopštava broj novoobolelih tokom vikenda, ili praznika, već njihov zbirni broj prvog idućeg radnog dana.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminulo je 190 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, po dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 6.558. Od tog broja, samo od početka avgusta ove godine, obolelo je njih 2.706, od kojih 402 dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)