RAKIĆ POSETIO PRIZREN: Ministar obišao Bogosloviju i susreo se sa vladikom raško-prizrenskim Teodosijem

D.Z.

02. 12. 2021. u 15:58

PREDSEDNIK Srpske liste i ministar za zajednice i povratak u kosovskoj Vladi posetio je u četvrtak Prizren, gde je obišao prizrensku Bogosloviju, zadužbinu Sime Andrijevića Igumanova i tom prilikom se susreo sa vladikom raško-prizrenskim Teodosijem, rektorom ove poznate duhovne škole u Prizrenu.

РАКИЋ ПОСЕТИО ПРИЗРЕН: Министар обишао Богословију и сусрео се са владиком рашко-призренским Теодосијем

Foto: Facebook

Kako je navedeno na fejsbuk profilu predsednika SL, Rakić je iz Prizrena poručio da je Srpska Pravoslavna Crkva stub ostanka i opstanka srpskog naroda i da će tako ostati i ubuduće.

-Drago mi je da sam danas u Prizrenu i zahvalan sam na svemu što radite za naš narod. Zajedno ćemo se boriti da nas u budućnosti bude više na ovim prostorima. Naša pomoć crkvi će i u narednom periodu biti neizostavna- kazao je ministar i predsednik SL Goran Rakić koji je posetu Prizrenu završio obilaskom crkava Svetog Đorđa i Bogorodice Ljeviške.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)