SOMBORSKI PUTARI SPREMNI ZA ZIMU: Izvršena smotra opreme i tehnike

J. L.

12. 11. 2021. u 16:32

KOMADANT Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Sombora Antonio Ratković sa predstavnicima Policijske uprave Sombor, javnih komunalnih preduzeća „Zelenilo“, „Čistoća“, „Prostor“ , „Vodokanal“ i načelnikom Zapadnobačkog okruga, izvršili su smotru opreme i tehnike na punktu zimske službe na Bezdanskom putu.

СОМБОРСКИ ПУТАРИ СПРЕМНИ ЗА ЗИМУ: Извршена смотра опреме и технике

foto: Grad Sombor

- Kao i prošle godine održavaće se 14 opštinskih puteva, 38 puteva prvog prioriteta, 22 puta drugog prioriteta, naravno glavna ulica, pešačke i biciklističke staze. I putevi koji nisu možda u prvom i drugom prioritetu svakako da će biti očišćeni, takva je situacija bila i u prošlim godinama i zahvalio bih se svim javnim komunalnim preduzećima koja učestvuju u Zimskoj službi - kaže gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

- Što se tiče naseljenih mesta, prošle godine smo zajedno sa JKP Prostor zaključivali ugovore sa poljoprivrednicima, ili ljudima iz mesne zajednice, koji su čistili puteve u svojim mesnim zajednicama, što se pokazalo kao dobra mera i praksa i očekujemo da ćemo i ove godine svi spremno dočekati zimu.

Sva potrebna mehanizacija se nalazi na raspolaganju, dovoljne količine soli se nalaze u magacinu, te je sve spremno za predstojeću zimu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)