DAROVI VIŠEČLANIM PORODICAMA: U humanitarnoj akciji Eparhije bačke učestvovali i đaci iz Novog Sada (FOTO)

J.S.

11. 11. 2021. u 12:31

U SVETLOSTI praznika Svetog velikomučenika Dimitrija Solunskog, sa blagoslovom Njegovog preosveštenstva episkopa bačkog dr Irineja, Dobrotvorna ustanova Eparhije bačke „Vladika Platon Atanackovićˮ darivala je pakete sa prehrambenim i konditorskim proizvodima višedetnim porodicama na području Grada Novog Sada.

ДАРОВИ ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА: У хуманитарној акцији Епархије бачке учествовали и ђаци из Новог Сада (ФОТО)

Foto: Eparhija bačka

- Akcija deljenja paketa izvršena je u saradnji sa sveštenicima Eparhije bačke. U pripremi paketa učestvovala su deca iz osnovnih i srednjih škola u Novom Sadu, koja su imala motiv da svoju ljubav prema Bogu i bližnjima pokažu na delu kroz volonterski rad u Dobrotvornoj ustanovi, što svedoči o plodonosnom radu veroučitelja i katiheta na časovima verske nastave- kažu u ovoj ustanovi.

Foto: Eparhija bačka

 

Ova dobrotvorna delatnost je deo aktivnosti Dobrotvorne ustanove Eparhije bačke u okviru projekta „Zajedno možemo mnogoˮ, koji se realizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

BONUS VIDEO:  USPEH NAŠE AKCIJE: Zvonila zvona za "Novosti" i knjige

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo