POSLOVNA ŠANSA, ALI I PROVOD: Prvi Međunardoni festival studenata SMART počinje u subotu na Novosadskom sajmu

Novosti online

10. 11. 2021. u 12:19

NOVOSADSKI sajam biće domaćin prvog Međunarodnog festivala studenata "Smart“ predstojećeg vikenda. Zamišljen kao moderna manifestacija festival će u subotu i nedelju, 12. i 13. novembra, okupiti studente iz Srbije i regiona koji će imati šansu da se upoznaju sa radom kompanija.

ПОСЛОВНА ШАНСА, АЛИ И ПРОВОД: Први Међунардони фестивал студената СМАРТ почиње у суботу на Новосадском сајму

Foto: Plakat

Poslovna šansa, ali i lud provod za studente iz celog regiona na Novosadskom sajmu:

Prvi Međunardoni festival studenata SMART počinje u subotu!

Firme će predstaviti svoju radnu delatnost kroz prezentacije i otvoriti svoja vrata budućim nadam. Posetioce očekuje muzički program, različita takmičenja u kojima će studenti imati priliku da pokažu svoje znanje .

Tokom trajanja festival na muzičkoj sceni smenjivaće se poznati izvođači, zvezde iz Srbije i regiona.

Prvog dana publika će uživati u Bijelo dugme tribjut bendu, a u nedelju uveče sledi Radio AS žurka sa mnoštvom gostujućih di-džejeva.

Poslednjeg dana manifestacije biće organizovan i kviz „Slagalica“ na kom će studenti pokazati svoje znanje, a pobednici će biti i nagrađeni. 

Radno vreme festivala je od 20.00 č. do 1.00 č.

Organizatori mole sve posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Digitalni sertifikat nije potreban za ulazak jer se manifestacija ne održava u ugostiteljskom objektu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!