VULIN U ZRENJANINU: Ministar posetio OŠ "Jovan Cvijić" (FOTO)

B. G.

27. 10. 2021. u 17:52

MI smo Vaša policija, a rad načelnika policijske uprave meriću po tome koliko ste vi bezbedni - poručio je ministar unutrašnjih poslova, Aleksandar Vulin prilikom posete osnovnoj školi Dr Jovan Cvijić u Zrenjaninu, uz napomenu da će se posebna briga voditi, da li u blizini škola i školskim dvorištima ima narko-dilera i da li ima nasilja koje je nekažnjeno.

ВУЛИН У ЗРЕЊАНИНУ: Министар посетио ОШ Јован Цвијић (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

Ministar Vulin, prisustvovao je promociji opreme, koju je zrenjanonska škola dobila u

okviru programa Zajednici zajedno, pod pokroviteljstvom kompanije NIS i posebno naglasio da sve ima smisla samo ako su deca sigurna i bezbedna.

- Draga deco, sve što se uloži u vas, što se uloži u vreme koje provodite u školi, na ulici, u porodici, suštinski je smisao postojanja države, postojanja jednog društva - rekao je Vulin, uz jasnu poruku da je na policiji da okruženje u kome deca provode vreme učine sigurnim i bezbednim.

Generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev istakao je da je cilj  kompanije da se učenici u školama širom Srbije osećaju sigurno i da imaju modernu opremu i najbolje uslove za rad, zbog čega je u te svrhe prošle godine izdvojeno oko milion evra.

- Za nas je od velike važnosti što ovaj cilj delimo sa dragocenim partnerima, među kojima su naši prijatelji iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Zrenjanina i lokalnih zajednica sa kojima uspešno sarađujemo duže od 10 godina - naglasio je Tjurdenjev, uz napomenu da su dečiji osmesi   najveći motiv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti