DNEVNO SE VAKCINIŠE NA DESETINE GRAĐANA: Prokupački Dom zdravlja raspolaže dovoljnim brojem vakcina

D.Z.

27. 10. 2021. u 17:24

DOM Zdravlja u Prokuplju raspolaže dovoljnim brojem kovid vakcina svih proizvođača, tako da građani koji su se odlučili da prime i treću „buster“ dozu ili da se protiv infekcije Kovid -19 vakcinušu prvom ili drugom dozom mogu da izaberu vakcinu kojom će se zaštititi.

ДНЕВНО СЕ ВАКЦИНИШЕ НА ДЕСЕТИНЕ ГРАЂАНА: Прокупачки Дом здравља располаже довољним бројем вакцина

Foto: D. Ristić

Kako ističu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, za vakcinaciju vlada veliko interesovanje Prokupčana tako da se dnevno vakciniše na desetine građana. Takođe, iz te ustanove savetuju građane koji žele da se vakcinišu, a kojima je prošlo šest meseci od primanja druge doze, ako nisu dobili poruku da dođu na vakcinaciju da se sami prijave vakcinalnom punktu kako bi im zakazali termin za vakcinaciju.

– Ekipe za vakcinaciju trenutno nisu u mogućnosti da vakcinišu stare i nepokretne u njihovim domovima u gradu i na seoskom području, tako da svi oni koji su tako primili prethodne dve doze, a sada žele da prime i treću „buster“ dozu, moraju na drugi način da se organizuju i dođu u Dom zdravlja u Prokuplju, kako bi bili vakcinisani - ističu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Srpska fabriak vakcina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!