GLASAO PREDSEDNIK OPŠTINE NEGOTIN: Veličković pozvao građane da izađu na izbore

Tanjug

17. 10. 2021. u 09:36

NA biračkom mestu 1, u Osnovnoj školi "Vera Radosavljević" u Negotinu, jutros je glasao i predsednik opštine Vladimir Veličković.

ГЛАСАО ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НЕГОТИН: Величковић позвао грађане да изађу на изборе

foto:D.N.

Veličković, koji je i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu - Ivica Dačić", pozvao je sve sugrađane da izađu na birališta.

- Pozivam sve građane Negotina da se odazovu i iskoriste svoje građansko pravo. Da u što većem broju izađu na izbore, jer time radimo nešto dobro za našu opštinu i za budućnost - rekao je Veličković novinarima posle glasanja.

Očekuje da izborni dan protekne u fer i korektnoj atmosferi.

- Ne očekujem probleme, mislim da su građani zreli, da znaju kako treba da protekne izborni dan. Izađite, iskoristite svoje pravo i pomozite svojoj opštini - rekao je Veličković.

Građani Negotina, njih 37.316 sa pravom glasa, biraju danas novu lokalnu vlast, a opredeljuju se između zajedničke liste SNS i SPS, koja je pod rednim brojem jedan na glasačkom listiću, Srpske radikalne stranke Narodne stranke, koalicije NADA, Zdrave Srbije i Saveza 90 Zelenih.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)