KORONA PRESEK ZA GORNJI MILANOVAC: Preminula jedna osoba, zaraženo 26 ljudi

M. Bošnjak

10. 10. 2021. u 12:05

KOVID zona Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu nažalost izveštava o smrti još jednog pacijenta, 79-godišnjaka, tokom minulih 24 sata, uz napomenu da je bio nevakcinisan i pozitivan na virus korona.

КОРОНА ПРЕСЕК ЗА ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Преминула једна особа, заражено 26 људи

Foto M. Bošnjak

U toj "crvenoj" zoni i danas se leči 28 pacijenata.

- Prema preseku od jutros, virus korona potvrđen je kod njih 26, dvoje ima negativne rezultate testiranja. Tokom minula 24 sata, u Kovid zonu primljene su četiri osobe, sa simptomima koji ukazuju na taj virus, jedna osoba otpuštena je na kućno lečenje - izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Iz Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, do ovog izveštavanja, nema podataka o broju novoinficiranih tim virusom. Ova ustanova često praktikuje da ponedeljkom saopšti te zbirne podatke, za sve dane proteklog vikenda. S obzirom na primetne gužve ispred njene Kovid ambulante, broj novozaraženih će verovatno biti uvećan i tokom ovog vikenda.

Od marta prošle godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminule su 153 osobe. U celom tom periodu, korona virusom ukupno je, po dosadašnjim podacima, zaraženo 4.855 lica. Od tog broja, samo od početka avgusta ove godine do poslednjih raspoloživih podataka, u četvrtom talasu epidemije, obolelo je njih 1.277, od kojih 78 dece.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: NIKADA NIJE BILO TEŽE: Reporteri "Novosti" u crvenoj zoni kovid bolnice u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)