PAD BROJA NOVOZARAŽENIH: U Pčinjskom okrugu zaražena još 101 osoba

J.S.

04. 10. 2021. u 10:22

PREMA poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, u toku jučerašnjeg dana na kovid 19 testirano je 298 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga.

ПАД БРОЈА НОВОЗАРАЖЕНИХ: У Пчињском округу заражена још 101 особа

Foto: J.S.

Analize su pokazale da je 101 osoba zaražena koronavirusom. Od ovog broja 71 je iz Vranja, 12 iz Vladičinog Hana, 11 iz Surdulice, 5 iz Trgovišta i 2 iz Bosilegrada.


U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 122 pacijenta, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 61 pacijent. Na bolničko lečenje primljeno je 9 pacijenata, otpušteno isto toliko, od kojih su dva transportovana za Kruševac.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove