PODRŠKA ZA „SUPER DEVOJČICE“: Originalna kampanja za talente u Kruševcu

S.BABOVIĆ

06. 09. 2021. u 20:05

ALTERNATIVNI centar za devojke iz Kruševca pokrenuo je originalnu kampanju za podršku obrazovanju i usavršavanju talentovanih devojčica od 8 do 14 godina u nauci, sportu i umetnosti.

ПОДРШКА ЗА „СУПЕР ДЕВОЈЧИЦЕ“: Оригинална кампања за таленте у Крушевцу

Foto:ACZD

Donatorska kampanja nosi naziv „Podrži super devojčice“, a ima za cilj prikupljanje sredstava za pet stipendija u iznosu od po 25.000 dinara.

-Svesne smo da devojčice, pogotovo one koje žive u teškim životnim uslovima, nemaju podjednake šanse da se obrazuju i dobiju adekvatne uslove za razvoj svojih talenata-kažu u Alternativnom centru za devojke.- Zato verujemo da svaka devojčica poseduje Super moći koje treba otkriti, a kada ih podržavamo da razvijaju svoje Super moći, one mogu da promene svoje živote i svet na bolje!

Stipendije će se iskoristiti za pokrivanje putnih trpškova, finasiranje edukativnih časova ili aktivnosti,kao i nabavku sportske ili umentičke opreme.Prednost pri dobijanju stipendija imaće devojčice koje dolaze iz materijalno ugroženih porodica i iz marginalizovanih grupa. Kampanja traje do 30. septembra,a prijave su moguće putem linka https://www.donacije.rs/projekat/podrzi-super-devojcice/

- Kampanja je inspirisana Međunarodnim danom devojčica koji se obeležava 11. oktobra i koji je osmišljen sa ciljem podizanja svesti o pravima devojčica i njihovom ranjivom položaju,tog dana biće i dodela stipendija, a odluka o dobitnicama 1.oktobra - kažu u ACZD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora