I SUTRA PLANSKA ISKLJUČENJA STRUJE: Radovi na elektro-energetskim objektima u Paraćinu

Z. Rašić

02. 09. 2021. u 21:23

NA području opštine Paraćin jagodinska Elektrodistribucija-pogon Paraćin, nastavlja sa planskim isključenjima struje potrošačima zbog radova na elektro-energetskim objektima ili u njihovoj blizini.

И СУТРА ПЛАНСКА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ: Радови на електро-енергетским објектима у Параћину

Foto: Z. R.

Za sutra je najavljeno da će od 7 do 15 sati bez struje ostati potrošači u Vilsonovoj i okolnim ulicama u blizini škole „Radoje Domanović“.

Takođe, u istom vremenskom intervalu struja će planski biti isključena u velikom delu Donje Mutnice, oko trafo-stanice 1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

LAŽ VEKA: Kako je govor jednog Amerikanca pre 20 godina promenio budućnost Bliskog istoka