POLICIJSKA AKCIJA ZA VIKEND: Deset vozača vozilo pijano, a jedan pod dejstvom marihuane

I. M.

30. 08. 2021. u 18:35

PRIPADNICI policije u Leskovcu i Lebanu, tokom vikenda, zadržali su desetoro vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom marihuane.

ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ЗА ВИКЕНД: Десет возача возило пијано, а један под дејством марихуане

Depositphotos

Policija je saopštila da su dvojica vozača, dvadesettrogodišnji vozač „audija“, koji je vozio sa 1,7 promila alkohola u organizmu, i tridesetrogodišnji vozač „pežoa“, koji je upravljao vozilom sa 1,66 promila alkohola, izazvali saobraćajne nezgode u kojima niko nije povređen.

Leskovačka policija je zaustavila i dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je bio za volanom sa 2,96 promila alkohola u krvi, a kod ostalih vozača konstatovano je da su upravljali automobilima odnosno jednim mopedom u alkoholisanom stanju koje se meri promilima u rasponu od 1,29 do 1,75. Među njima bio je i jedan tridesetpetogodišnji strani državljanin.

Policija je u Lebanu zaustavila sedamdesetdvogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u krvi, dok je na periferiji grada zaustavljen i muškarac, star 24 godine, za volanom „bmv-a“, kod koga je otkriveno prisustvo marihuane u organizmu.

Protiv svih vozača podnete su prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)